Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Lisesi Yeşilay Kolu Öğrencilerinden Başkanımıza Ziyaret

Tomarza Lisesi Yeşilay Kolu Öğrencilerinden Başkanımıza Ziyaret

Bilindiği üzere her yıl mart ayının ilk haftası Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır. Yeşilay Haftası kutlama etkinlikleri münasebetiyle Tomarza Lisesi öğrencilerinden Gizem YILDIZ, Melike YAĞMUR ve Furkan GÖZÜTOK Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti. Öğrenciler Yeşilay Haftasında yapacakları etkinlikler hakkında Başkan Fahrettin IŞIK ' a bilgi verdi. Etkinlikler çerçevesinde üzerinde sigara, alkol ve uyuşturucunun zararlarını gösteren tişört ve şapka  bastırmayı düşünen öğrenciler bu konuda başkanımızdan destek istediler. Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK ise öğrencileri bu düşüncelerinden dolayı kutlayarak her türlü yardımı yapacağı sözünü verdi.

20:38, 02.03.2011