Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK 'ın Kandil Mesajı

Başkan IŞIK 'ın Kandil Mesajı

Mesajında üç aylar olarak bilinen kutsal günlerin kutlu vakitlerinden biri olan Miraç Kandiline kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan IŞIK; “Miraç; Peygamber Efendimizin(s.a.v), yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile önce Mescid-i Aksaya oradan da Sema’ya yaptırılan hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Miraç Kandili inanan insanların da bu yolculuğa benzer manevi bir yolculukla dua ve ibadetleriyle Allah’a ve O’nun engin rahmetine ulaşmak için kutlu bir yolculuğa çıkma fırsatını sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve Türk-İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine; sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum.” dedi.

13:07, 15.05.2015