Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yaşlı ve Kimsesizlere Ziyaret

Yaşlı ve Kimsesizlere Ziyaret

Tomarza Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürümüz Nermin AKSOY KARADAVUT huzur evinde bulunan yaşlı ve kimsesiz hemşehrilerimizi ziyaret ederek onlar ile sohbet etti. Bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soruldu. Ziyaretten memnun kalan yaşlılarımız duygulandı ve hayır duası etti.

Şıhbarak mahallesini de ziyaret eden Kültür Hizmetleri Müdürü Nermin AKSOY KARADAVUT, burada yaşayan KAHRAMAN çiftini ziyaret etti. Felçli olduğu için yürüyemeyen Çavuş KAHRAMAN 'a belediyemiz tarafından akülü araba hediye edildi. Kendisine hediye edilen akülü arabaya çok sevinen Çavuş amcamız "Vakit namazlarında camiye gitmeyi çok istiyordum. Felçli olduğumdan dolayı gidemiyor kimi zaman çocukların sırtında camiye gidiyordum. Artık kimseye muhtaç olmadan camiye gidebileceğim. Allah hepinizden razı olsun" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Son olarak ilçemizde yalnız yaşayan anneler ziyaret edildilerek bir ihtiyaçlarının olup olmadığı soruldu.

Ziyaretler ile ilgili kısa bir açıklama da bulunan Kültür Hizmetleri Müdürü Nermin AKSOY KARADAVUT "Yaşlı, kimsesiz ve yanlız yaşayan yaşlılarımızın her zaman yanındayız ve yanında olacağız. Onların dertleri bizim dertlerimiz. Onların mutluluğunu görmek, hayır dualarını almak bizleri de çok mutlu etmektedir." dedi.

12:24, 12.05.2015