Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yılın Annesi

Yılın Annesi

Tomarza Belediye Başkanlığı tarafından Tomarza Belediyesi Düğün Salonunda anneler günü programı gerçekleştirildi.

Programa Ak Parti Kayseri eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Yaşar Karayel, Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hava Talay Çalış, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Tomarza Belediye Başkan Vekili Mustafa Demirezen, Ak Parti Tomarza İlçe Başkanı Davut Şahin ve Tomarza’lı vatandaşlar katıldı.

Program açılış konuşmasını yapan Ak Parti Tomarza Kadın Kolları Başkanı Funda Kural, annelerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ve cennetin annelerin ayağı altında olduğunu belirterek bütün annelerin anneler gününü kutladı. Ardından mikrafonu Ak Parti Kayseri Miiletvekili Adayı Mehmet Özhaseki aldı. Ak Parti iktidarından günümüze kadına verilen önemi anlattı. Ak Parti İktidarı öncesi kadınların baş örtüsü yasağından çektiklerine değinen Özhaseki, Kur’an-ı Kerim’i bile göğüslerinde saklayarak camilere gittiklerini söyledi. Sırasıyla konuşan Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayları bütün annelerin anneler gününü kutladı.

Programın sonunda Tomarza’da yılın annesi seçilen Tahtakemer mahallesinden Hatice Erdem’e buzdolabı hediye edildi. Yılın annesi seçilen Hatice Erdem, ikiz kardeş çocuklarının evliliği sonucu doğurduğu 10 çocuğun  4 'ü engelli olarak dünyaya gelmiştir. Engelli çocuklardan 1 'i vefat etmiştir. Engelli çocuklar 70 yaşındaki annelerine bakmaktadır.

Programa katılan misafirlere dağıtılan gül ve hediyelerin ardından program sona erdi.

12:09, 10.05.2015