Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Lisesi Öğrencilerinin Başkan IŞIK'ı Ziyareti

Tomarza Lisesi Öğrencilerinin Başkan IŞIK'ı Ziyareti

Tomarza Lisesi 11/B sınıfı öğrencilerinden Fatma TEKTAŞ, Pınar YUMUŞAK, Sümeyye ALTIPARMAK ve Burcu YORULMAZ Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek Tomarza'nın geleceği hakkında bilgi aldılar.  Başkan IŞIK öğrencilere verdiği demeçte ; " Tomarza da yaşamış büyümüş biri olarak ilçemizin sorunlarını, sıkıntılarını ve vatandaşlarımızın beklentilerini çok iyi bilmekteyim. Göreve geldiğimiz ilk günden beri günü kurtarmaya yönelik değil, geleceğe yönelik adımlar attık. Ve her zaman ileriye yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz. Bunun için herkesin biraz sabırlı olması gerekmektedir. Örneğin siz öğrencilerimize çok tanınmış bir dershanenin ileriki zamanlarda ilçemize geleceği müjdesini verebilirim. Böylelikle ilçemizde üniversite kazanan öğrenci sayısını arttırmayı amaçlıyoruz. Çünkü sizler bu ilçenin geleceği ve en güzel yatırımısınız. Tabi ki bu iş sadece dershane ile olmuyor sizinde özveri ile çalışmanız gerektiğini unutmayınız." dedi.

22:09, 19.04.2011