Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Milletvekilimiz Yaşar KARAYEL İlçemizi Ziyaret Etti.

Milletvekilimiz Yaşar KARAYEL İlçemizi Ziyaret Etti.

Kayseri Millvekili ve Milletvekili Adayı Yaşar Karayel, Tomarza ziyareti öncesi Şiraz Mahallesinde halkın sevgisiyle karşılandı. Halkı kırmayıp köylülerle resim çekilen Karayel, köylünün sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Ak Parti Tomarza İlçe Teşkilatını ziyaret eden Karayel, ardından Tomarza pazar yeri esnafını ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Karayel, Tomarza’nın sıkıntılarını zamanla bitireceklerini ve bu konuda Tomarza’lı vatandaşların biraz daha sabırlı olmalarını istedi. Ayrıca Karayel, 13 Yıllık Ak Parti iktidarının yapmış olduğu hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini ve Türkiye’yi dünya çapında en iyi ülke olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. 7 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimlerinde Tomarza’lılardan oy isteyip 2023 hedefinin gerçekleşmesi için Ak Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini söyledi.

Karayel belediyemizi de ziyaret ederek Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK 'tan devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Yapılan ziyaretin ardından Karayel, Tomarza’dan ayrıldı.

02:09, 02.05.2015