Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yavuz Selim İlköğretim Okulundan Duygulandıran Ziyaret

Yavuz Selim İlköğretim Okulundan Duygulandıran Ziyaret

Tomarza Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Halil Akgeyik Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK 'ı ziyaret etti.

Okulu Müdürü İbrahim Halil Akgeyik Yavuz Selim İlköğretim Okulu çevre düzenlemesi, kilitli parke çalışmalarının tamamlanması ve Başkan IŞIK 'ın eğitime vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Okulu Müdürü İbrahim Halil Akgeyik 'in 1976 yılında Başkan Fahrettin IŞIK 'a ait ilkokul diplomasının bir kopyasını hediye etti. 1976 yılına ait ilkokul diplamasını gören başkan IŞIK duygulandı. Başkan IŞIK "Bizi yıllar öncesine götürerek mutlu eden okul müdürümüze ve değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum dedi. Bugüne kadar aldığım en özel hediye oldu. Eğiteme destek konusunda önceden olduğu gibi bundan sonrada tam destek vermek için gerekeni yapacağız."

10:22, 28.04.2015