Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 23 Nisan Çoşku ile Kutlandı

23 Nisan Çoşku ile Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan program soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle Tomarza Belediyesi Kapalı Spor Salonunda devam etti.

Kutlamalara Tomarza İlçe Kaymakamı  Engin Uysal, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Tomarza İlçe Garnizon Komutan vekili J. Kd. Bçvş. Cengiz Dikici, Tomarza Emniyet Amirliğinde görevli Komiser Adem Acar, Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, diğer kurum amirleri ve Tomarza’lı Vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı 'nın ardından Öğrencilerin hazırladıkları oyunlar ve okudukları şiirlerle coşkulu geçen bayramın sonunda farklı yarış dallarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Başarılı öğrencilere en büyük süpriz ise Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK 'tan geldi. Başkan IŞIK Tomarza Belediyesi futbol okulunda başarılı olan ve okullarında ilk  dönemini takdir ile tamamlayan 17 öğrenciye bisiklet hediye etti.

10:59, 23.04.2015