Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Sigaraya Hayır Yürüyüşü

Sigaraya Hayır Yürüyüşü

Tomarza Lisesi 11/D sınıfı öğrencilerinin girişimi ile sigara,alkol ve uyuşturucunun zararlarını anlatan bir dizi etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında öğrencilerin hazırlamış olduğu afiş ve bröşürler ilçe halkına ve esnafına dağıtılarak bilgilendirildi ve daha sonra yapılacak olan  "Sigaraya Hayır" yürüyüşüne davet edildi.

Tomarza lisesi önünde toplanan grup ellerindeki pankartlar ile Tomarza İlçe merkezine yürüdü ve sigara karşıtı sloganlar atıldı. Yürüyüş Tomarza Lisesi öğrencilerinden Gizem YILDIZ'ın sigaranın zararlarını anlatan basın bildirisi ile son buldu.

"Sigaraya Hayır" yürüyüşüne Belediye başkanımız Fahrettin IŞIK, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet BAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim KARA, Halk Eğitimi Müdürü Yuniz TOPUZ, İlçe Emniyet Amiri Mahmut TÜMEN, Tomarza Lisesi Müdürü, Öğretmenleri ve Öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Belediye başkanımız Fahrettin IŞIK ; "Sigaranın zaralarını bir kez daha ilçe halkımıza hatırlatmış olduk. Bu etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyorum. Çok güzel düşünülmüş ve organize edilmiş bir etkinliktir. Bu etkinlikte rol alan öğrencilerimizi ise medeni cesaretlerinden dolayı ayrıca kutlamak istiyorum. Toplum adına faydalı birşey yapmak ve toplumu bilinçlendirmek kadar güzel birşey olamaz. " dedi.

Tomarza Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK 100 şapka ve 100 tişört ile bu kampanyaya destek vermiştir.

13:18, 07.04.2011