Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Türk Halk Müziği Şöleni

Türk Halk Müziği Şöleni

Tomarza Belediyesi düğün salonunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının seslendirdiği türkülerle Türk Halk Müziği konseri şöleni yaşandı.

Tomarza Kaymakamlığı, Tomarza Belediyesi, Tomarza İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Tomarza İlçesini Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Konserine Tomarza İlçe Kaymakamı Engin Uysal, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Tomarza Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ve Tomarza'lı Vatandaşlar katıldı.

Konserde sevilen türkülerin seslendirilmesiyle adeta bir müzik şöleni yaşandı. Düğü salonunu dolduran ve konserden memnun kalan vatandaşlar konserde emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür organizasyonların Tomarza'da sürekli olması dileğinde bulundu.

Konserin ardından Tomarza İlçe Kaymakamı Engin Uysal ve Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarına teşekkür ederek çiçek verdiler.

Türk Halk Müziği konserini aşağıdaki videolardan izleye bilirisiniz.

Kaynak : Tomarza Haber

11:57, 17.02.2015