Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » OYKA Tomarza 'yı ziyaret etti.

OYKA Tomarza 'yı ziyaret etti.

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nden gelen Prof. Dr. Osman Özsoy, Prof. Dr. Tuncay Çelik, Doç. Dr. Birol Akgül, Öğretim Görevlisi Abdulkadir Dağlı  ilk olarak Tomarza İlçe Kaymakamı Engin Uysal’ı ziyaret etti. Ekip daha sonra öğle yemeğine geçti. Ardından Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık’ı ziyaret eden ekip  Tomarza Belediyesi toplantı salonuna geçti. Burada Kaymakam Engin Uysal, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve OYKA ekibi konuşma yaptılar. Tomarza Kaymakamlığının ve Tomarza İlçesini Kalkındırma Derneğinin İlçe durum değerlendirmesi ve proje sunumu izleyen ekip ardından Tomarza İlçesini Kalkındırma Derneğini ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Hasan Gürbüz’le  konuya ilişkin görüşmeleri yaptıktan sonra grup Tomarza merkez cami ve kiliseyi gezdi.

OYKA gurubu akademisyenlerden oluşan bir grup. Ülke ve bölge kalkınmalarında birçok başarılı projeye imza atan ekip, kayseri civarında bir çok İlçenin geleceğini etkileyecek projelerde yürütmekte.

Kaynak : Tomarza Haber

10:45, 06.02.2015