Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Düğün Salonumuz Asker Uğurlaması ile Açıldı.

Düğün Salonumuz Asker Uğurlaması ile Açıldı.

Tomarza Belediyesi Kademe binası üzerine inşa edilen ve 650 metrekare olan düğün salonumuzun yapımı tamamlanmış olup hizmete girmiştir. Yeni düğün salonumuz askere giden gençlerimizin eğlenmesi ve kına yakılması suretiyle Tomarza Belediyesinin organize ettiği bir eğlence ile kamuoyuna tanıtılmıştır.

Asker uğurlaması etkinliğine Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, Tomarza Kaymakamı Engin UYSAL, Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin,Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Tomarza İlçe Emniyet Amiri, Tomarza Meclis Üyeleri, Asker yakınları ve vatandaşlar katılmıştır.

Gece de kısa bir konuşma yapan Başkan IŞIK; "İlçemizin önemli bir eksiği olan düğün salonunu söz verdiğimiz gibi bitirmenin mutluluğunu yaşıyor ve bu mutluluğumuzu vatanımızı emanet ettiğimiz bu pırıl pırıl gençlerimizle paylaşıyoruz. İnşallah hepsi hayırla ile gidip vatani görevini yaptıktan sonra yine bu salonda hep beraber düğünleri için toplanırız." dedi.

Geceye katılan bürokratlardan ve vatandaşlardan tam not alan ve çok beğenilen düğün salonu için Başkan IŞIK tebrikleri kabul etti.

Asker uğurlaması oynanan oyunların ardından dualar eşliğinde yakılan kına ile devam etti.Toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından gece sona erdi.

Video :

13:19, 03.02.2015