Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kayseri Şeker Fabrikası Ziyareti

Kayseri Şeker Fabrikası Ziyareti

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, Ak Parti İlçe Başkanı Davut ŞAHİN, Kabak Çekirdeği üreticileri Birlik Başkanı Metin KARALAR, İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Meral AKALIN ve Kabak çekirdeği üreticileri Kayseri Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

Başkan IŞIK; pancar üreticilere sağladığı katkı ve verdiği destekler için Kayseri Şeker 'e üreticiler adına teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. IŞIK kabak çekirdeği borsasının oluşturulmasında da Kayseri Şeker Fabrikasının katkılarını beklediklerini sözlerine ekledi.

Başkan Hüseyin Akay; Kayseri’de kabak çekirdeği üretiminin önemli düzeyde olmasının çiftçiler açısından gelir getirici ürünlerden olduğuna dikkat çekerek Kayseri de tarım’ın  gelişmesinde her sektörün üzerine düşen gereken  katkıyı sağlaması gerektiğini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tomarza heyetinin ziyareti esnasında Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer de hazır bulundu.

11:28, 28.01.2015