Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yardıma Muhtaç Ailenin Çocukları Sünnet Ettirildi

Yardıma Muhtaç Ailenin Çocukları Sünnet Ettirildi

Pusatlı Mahallesinde en büyüğü 14 yaşında 2 si zihinsel engelli 3 erkek ve bir kız çocuğu yaşayan yabancı uyruklu bir anne geçim sıkıntısı yüzünden çocuklarını sünnet ettirememişti. Tomarza Belediyesi bu aileye sahip çıkarak erkek çocuklarını sünnet ettirdi.

Tomarza Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Nermin AKSOY KARADAVUT eşliğinde Develi ilçesine götürüldü. Sünnet öncesi aile ile birlikte yemek yenildi. Daha sonra Develi Devlet Hastanesinde ailenin 2 erkek çocuğu sünnet ettirildi.

Gözyaşları hiç dinmeyen anne kendilerine yardım elini uzatan Tomarza Belediyesine çok teşekkür etti.

Tomarza Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Nermin AKSOY KARADAVUT aileye bundan sonraki ihtiyaçları için yardım sözü verdi ve Tomarza Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını bildirdi.

13:54, 19.01.2015