Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yüzlerce Fidan Toprakla Buluştu

Yüzlerce Fidan Toprakla Buluştu

Üniversiteli öğrencilerinden oluşan yaklaşık 60 TEMA Vakfı'nin Kayseri Gönülleri Tomarza İlçe Emniyet Amirliği ile Tomarza Şehit Necati Kahraman Anaokulu iş birliği kapsamında Tomarza Polis Hatıra Ormanında yüzlerce fidanı toprakla buluşturdular.

TEMA Vakfının gerçekleştirdiği Pusatlı Mahallesi yolu üzerinde bulunan polis hatıra ormanında gerçekleşen fidan dikimine Tomarza İlçe Kaymakamı Engin Uysal, Belediye Başkanı Fahrettin Işık, İlçe Garnizon Komutanı J. Üstğ. Kutay Bekleyen, İlçe Emniyet Amiri İrfan Sancar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, İlçe Müftüsü Harun Kılıç ve çok sayıda kurum amirleri katıldı.

Fidan dikiminden sonra programa katılanlara yemek ikram edildi. Programın sonunda Tomarza İlçe Kaymakamı Engin Uysal ve Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, fidan dikiminde emeği geçen ve programa katılan herkese teşekkür etti.

12:42, 14.12.2014