Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kışlık Yardım

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kışlık Yardım

Tomarza Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğünün organize ettiği yardım Kampanyasında Kayseri Ticaret Borsası Başkanlığı, Tomarza Belediye Başkanlığı ve İlçe esnaflarının katkıları ile Okul idare ve öğretmenleri tarafından belirlenen İhtiyaç sahibi öğrencilere Kışlık kıyafet ve kışlık ayakkabı yardımı yapıldı.

Konu ile ilgili Tomarza Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Nermin Aksoy "Kış mevsiminin gelmesi ile Tomarzalı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize okul idarecileri ve öğretmenleri ile istişare de ederek öğrencilerimize kışlık yardım kampanyası düzenlendik. Bu yardım kampanyasının yapılmasında büyük katkısı olan, desteklerini esirgemeyen Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban ÜNLÜ 'ye, Belediye Başkanımız Fahrettin Işık' a, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz'a ve Tomarza ilçe Esnaflarımıza bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyor bu tür sosyal çalışmaların devamını diliyorum" temennisinde bulundu.

11:31, 14.12.2014