Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK 'ın Engelliler Günü Mesajı

Başkan IŞIK 'ın Engelliler Günü Mesajı

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK İnsanların çoğu sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirken, bazıları da engelli olarak doğmaktadır. Bazı kimseler de sağlıklı bir şekilde doğmakla beraber, hayatının sonraki bir döneminde değişik sebeplerle engelli duruma düşebilmektedir. İster sağlıklı ister engelli olsun her insan, Allah’ın yeryüzünde yarattığı en kıymetli ve en değerli varlıktır. 3 Aralık günü, engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığın arttırması açısından anlamlı bir tarihtir. Tomarza Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Engelli kardeşlerime yardımcı olan başta aileleri olmak üzere emeğini esirgemeyen kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Tomarza Belediyesi olarak bizlerde elimizden geldiğince engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. 17 tane Akülü araba dağıtımı ve asansör yaparak bir nebzede olsa kardeşlerimize yardımcı olmaya çalıştık. Ayrıca şuanda elimizde 3 tane daha Akülü araba olduğunu ihtiyacı olan vatandaşlarımız bize müracaat ederek bu elimizde bulunan akülü araçtan vererek kendilerine yardımcı olabiliriz. Belediye olarak Çınarlarımız projesi ile sadece engellilerimize değil muhtaç yardıma ihtiyacı olan hemşerilerimiz için imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

05:05, 03.12.2014