Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Çarşı İçi Sıcak Asfalt Çalışmaları Bitmek Üzere

Çarşı İçi Sıcak Asfalt Çalışmaları Bitmek Üzere

Geçtiğimiz hafta Tomarza Belediyesi ve Karayolları ekiplerince başlatılan çarşı içi asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken tamamlanmasına az bir süre kaldı. Öte yandan ilçe merkezinden Sarı Mehmetli Mah. istikametine doğru giden yolun yaklaşık 600 m 'lik alanı da sıcak asfalt olacak. Sıcak asfalt dökülecek olan alanın eski kilitli parkelerinin sökümüne başlandı. Yol tesviye çalışmalarının ardından kısa sürede sıcak asfalt atılacaktır.

Yol çalışmaları hakkında konuşan Başkan IŞIK ; "Sıcak asfalt çalışmasında ilçemize destek olan başta Kayseri Milletvekilimiz Yaşar KARAYEL ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye, Kayseri Ak Parti İl Başkanımıza, Tomarza Ak Parti İlçe Başkanımıza ve emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ederim." dedi.

03:23, 05.11.2014