Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Vehteranların Dostluk Maçı

Tomarza Vehteranların Dostluk Maçı

Tomarzasporda top koşturmuş eski vehteran futbolcuların bir araya gelerek dostluk maçı organize etti. Dostluk maçına davet edilen Kayseri Masterler Spor kulübü bu davete icabet ederek ilçemize geldi.

Tomarza Belediye Stadında buluşan iki takım futbolcuları birbirleri uzun uzun sohbet ederek hasret giderdilerdiler.

Maç öncesi Tomarza Belediyespor'a vermiş olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve eski Belediye Başkanlarımızdan İsmet YILMAZ 'a teşekkür plaketi verildi.

Kayseri Masterler Spor Kulübü Başkanı maç öncesi her iki takıma da plaket vererek başarılar diledi.

Tomarzaspor Vehteranları ile Kayseri Masterler arasında dostça geçen hazırlık karşılaşmasında Kayseri Masterler Kulübü sahadan 6-3 galip ayrıldı.

Kayseri Masterler Spor Kulübü Başkanı Ahmet Berk "Bizleri davet edip en iyi şekilde ağırlayan değerli Tomarzaspor vehteranlarına ve başkanlarımızda teşekkür ederim. " dedi.

Maç sonunda Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK "Çok güzel bir organizasyon, adına yakışır bir dostluk maçı oldu. Davetimizi kırmayıp ilçemize gelen Kayseri Masterler Spor Kulübü Başkanı ve futbolcularına çok teşekkür ederim." dedi.

Kaynak : Fotoğraflar www.tomarzahaber.biz sitesinden alınmıştır.

12:10, 03.11.2014