Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Düğün Salonu İnşasında Sona Gelindi

Düğün Salonu İnşasında Sona Gelindi

Belediyemiz tarafından yaptırırılan ve yaklaşık 650 m² olan düğün salonumuzun kaba inşaatı, dış cephe kaplaması tamamlanmış olup ince işçiliği alçı ve boya işleri tüm hızıyla devam etmektedir. İlçemizin önemli eksiklerinden biri olan düğün salonunun en kısa zamanda tamamlanıp hizmete gireceğini bildiren Başkan IŞIK şunları söyledi; "Göreve geldiğimizde planladığımız başlıca projelerden biri olan düğün salonumuzun tamamlanmasına kısa bir zaman kaldı. Yapılan bu düğün salonu ile ilçemizin önemli bir eksiğinide kapatmış olacağız. Her ne kadar bu düğün salonumuz bitmedi diye haksız eleştirilere maruz kalsada tamamlandığında herkes tarafından ne kadar büyük bir hizmet olduğu anlaşılacaktır. Düğün salonumuzun inşaatı başladığı günden itibaren aralıksız çalışmalar sürmüş ve bu güne gelinmiştir. Her zaman söylediğim gibi biz kalıcı işler yapma gayreti içerisindeyiz ve kalıcı işler de zaman almaktadır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın bugüne dek başladığımız hiç bir işi yarıda bırakmadık ve bırakmayacağız da..."

00:03, 28.10.2014