Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yeni Müftülük Binasına Saadet Teyzemizden Büyük Destek

Yeni Müftülük Binasına Saadet Teyzemizden Büyük Destek

Toklar Mahallesinde ikamet eden Saadet ÇARKIT adında ki hayırsever vatandaşımız yapımı devam eden Yeni Müftülük binası için maddi ve manevi yardımlarda bulundu. Saadet teyzemiz yeni Müftülük binasının atılan temelinin tüm beton masraflarını üstlenerek ilçemiz adına önemli bir katkı sağlamış oldu. Saadet teyzemizin maddi ve manevi desteklerinden dolayı Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut ŞAHİN birlikte Saadet teyzemizi ziyaret ederek elini öptü bir teşekkür plaketi verdi.

Konu ile ilgili duygularını paylaşan başkan IŞIK; "Nice zengin ve yardım etmesi gereken insanlarımız varken Saadet teyzemiz bu yaşta kendi için çok büyük bir parayı hiç tereddüt etmeden Müftülük binası için bağışlası bizi son derece mutlu etti. Kendisine Tomarza ilçesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Maddi desteklerinden ziyade manevi anlamda sürekli bize destek olduğu ve hayır dualarını esirgemediği için ayrıca teşekkür ederim" dedi.

02:06, 22.10.2014