Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERDEM Ailesi Asansörlerine Kavuştu

ERDEM Ailesi Asansörlerine Kavuştu

Geçtiğimiz aylarda Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nermin KARADAVUT ile Tahtakemer Mahallesini ziyaretinde Tahtakemer mahallesinde yaşayan ve ikisi kız 3 çocuk sahibi olan ERDEM ailesine misafir olan Başkan IŞIK, ailenin sıkıntılarını dinlemiş, Evde özverili, tatlı, sabırlı bir Osmanlı anasının bir çok sıkıntısı vardı. Kas rahatsızlığı ve engelli olan biri erkek ikisi kız 3 çocuğu evlerinin ikinci katta olmasından dolayı merdiven inip çıkamadıkları için dışarıya çıkamıyorlardı. Evin çevresinde incelemelerde bulunan Başkan IŞIK bu 3 gencimizin rahatlıkla dışarı çıkmarını sağlayacak bir asansör yapılması gerektiğine karar vererek asansör yapılması talimatını vermişti.

Verdiği sözü yerine getiren Başkan IŞIK ERDEM ailesi için yaptırdıkları asansörün montaj çalışmalarını yerinde inceledi. ERDEM ailesi kendileri için özel olarak yaptırılan asansörü karşılarında görünce büyük mutluluk yaşadı.

ERDEM ailesi Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK 'a bir kez daha teşekkür ederken mutluluklarını dile getirmekte zorlandılar...

01:39, 22.10.2014