Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yeni Müftülük Binası Temeli Atıldı

Yeni Müftülük Binası Temeli Atıldı

Geçtiğimiz yıllarda tarihi merkez camiisinin Kültür Bakanlığı’na devredilmesi ve binada yapılacak restore çalışmaları nedeni ile Merkez Camii de faliyet gösteren İlçe Müftülüğü buradan taşınarak geçici olarak Sanayi Camii Kuran Kursu binasına geçmişti. Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ‘ın girişimleri ve hayırsever hemşehrilerimizin desteği ile yeni yapılacak olan müftülük binasının temelleri atıldı. Yeni yapılacak Müftülük Binasının arsasını Hayırsever Hemşehrimiz Adnan AKARSU bağışladı. Müftülük binası inşaatında kullanımak üzere 20 ton demir ihtiyacını ise Hayırsever Hemşehrimiz Mevlüt KAHRAMAN tarafından temin edildi.

Konu ile ilgili görüşlerini bildiren Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ; “İlçemize yapılacak olan yeni müftülük binası için kapısını çaldığımız ve bizleri boş çevirmeyerek Müftülük binası arsasını bağışlayan Hayırsever Hemşehrimiz Adnan AKARSU ‘ya, inşaatında kullanımak üzere 20 ton demir bağışında bulunan Hayırsever Hemşehrimiz Mevlüt KAHRAMAN ‘a tüm Tomarzalı hemşehrilerim adına teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak : Tomarza Haber

14:47, 11.10.2014