Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfından Uzanan Yardım Eli

Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfından Uzanan Yardım Eli

Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın her yıl düzenli olarak yapmış olduğu yardım kampanyasına bu yılda Alakuşak Köyü İlköğretim Okulunda yaklaşık 200 öğrenciye kışlık kaban ve ayakkabı yardımında bulunarak devam etti.

Kayseri Milletvekillerinden Yaşar KARAYEL kurucu üyesi olduğu Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın gerçekleştirmiş olduğu bu yardım programına katılmak için ilçemize teşrif ettiler. Tomarza girişinde Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK ve Ak Parti yöneticileri tarafından karşılandı. Daha sonra hep beraber Alakuşak köyüne hareket edildi. Köylüler tarafından ilgi ile karşılanan heyet köy halkı ile selamlaşarak bir süre sohbet ederek Alakuşak İlköğretim Okulunda gerçekleştirilecek olan programa katıldı. Burada öğrenciler tarafından çoşkuyla karşılanan Milletvekili Yaşar KARAYEL ve Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK çocuklar ile toklaşarak bir süre sohbet ettiler.

Gerçekleşen yardım programına Milletvekilimiz Yaşar KARAYEL, Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK, Tomarza Kaymakamı Eşref YONSUZ, Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Tamer ÇALIŞKAN, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet BAL, İl Encümeni İhsan KARAGÖZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim KARA ve Ak Partili yöneticiler hazır bulundu.

Alakuşak İlköğretim Okulunda okuyan yaklaşık 200 kişiye hediye edilen kışlık kaban ve ayakkabıların dağıtımına başlandı Milletvekilimiz Yaşar KARAYEL ve Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK bir çok çocuğu kendi elleri ile giydirdi.

Programda söz alan başkanımız Fahrettin IŞIK " Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın her yıl yapmış oldukları bu tür yardımlardan dolayı emeği geçen herkese Tomarzalılar adına teşekkür ederim. Bizi hiçbir zaman yanlız bırakmayan ve bugünde yanımızda olan Milletvekilimiz sayın Yaşar KARAYEL 'e de ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra topluca hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Tomarza Belediye Başkanlığına geçildi. Buradaki kısa sohbetin ardından Millet vekilimiz ve vakıf yöneticileri ilçemizden ayrıldı.

20:18, 02.03.2011