Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK'TAN MÜDÜR AHMET ERDİNÇ'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

BAŞKAN IŞIK'TAN MÜDÜR AHMET ERDİNÇ'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Erdinç'e Tomarza  Meslek Yüksel Okulu açılışında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür plaketi verdi. Plaket verdikten sonra konuşan Başkan IŞIK, "Tomarza için öncelikle Meslek Yüksek Okulu hayırlı uğurlu olsun. Meslek Yüksek OKulunu Tomarza'ya getirmek için çok uğraştık. İstemeyenlere karşı da getirdik. Meslek Yüksek Okulunun Tomaza'ya gelmesinde çok çaba sarf eden sayın Prof. Dr. Ahmet Erdinç'e teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu daha başlangıç. İleriki zamanlarda başka bölümlerinde gelmesi için çaba sarf edeceğiz" dedi.
Ziyaretten memnun kalan Prof. Dr. Ahmet Erdinç Başkan Fahrettin IŞIK'a teşekkür etti.

18:33, 30.09.2014