Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Park Yapım Çalışmaları

Park Yapım Çalışmaları

Tomarza Belediye Başkanlığı yoğun çalışma ve girişimleri ile İller Bankasının finanse ettiği yaklaşık 3500 metrekarelik park yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Sarı Mehmetli Mahallesi yolu üzerine yapılan park içerisinde çocukların oyun oynama alanının yanı sıra yetişkinler için ise kamelyalar yapılmaktadır. Ayrıca spor yapmak isteyen vatandaşlara yönelik spor aletleri ve yürüyüş parkuru da yapılmaktadır.

Konu ile ilgili görüşlerini birdiren Başkan IŞIK ; "İlçemize yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırdıracak olmanın mutluluğu içindeyiz. Yoğun girişimlerimiz sonucunda İller Bankasının finansal desteği ile yaptırdığımız bu parkta çocuklarımızın oyun oynamasından ziyade yetişkin insanlarımız da spor ve yürüyüş yapabilecekler. Aynı zamanda park içerisine konumlandırdığımız kamelya ve banklarda oturarak vakit geçirebilceklerdir. Her zaman söylediğimiz gibi bizim görevimiz bir tip hizmetleri yapmaktır ancak asıl görev vatandaşlarımızın bu yapılara sahip çıkması ve korumasıdır. Bu parkın yapımında emeklerini esirgemeyen Kayseri Milletvekilimiz Yaşar KARAYEL 'e ve İller Bankası yöneticilerine Tomarzalı hemşehrilerim adına teşekkür ederim." dedi.

00:05, 19.09.2014