Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Akdere Mahallesine Çocuk Yüzme Havuzu

Akdere Mahallesine Çocuk Yüzme Havuzu

Akdere mahallesine çocuklarımızın yazın serinleyeceği ve hoşça vakit geçireceği bir çocuk yüzme havuzu yapıldı. Havuzun dış etkenlerden korunması için kenarı tel çit ile çevrildi. Bunun yanı sıra havuz kenarında çocuklarını getiren aileler ve mahalle sakinleri için ise kamelya yapıldı. Yüzme havuzunun yapımına oldukça sevinen minikler gün boyu havuzun keyfini çıkarıyor. Konu ile ilgili görüş bildiren başkan IŞIK "Mahallelerimizde sosyal tesis anlamında eksik gördüğümüz veya halkımızdan gelen talepleri değerlendirerek imkanlarımızın elverdiği ölçüde bu tip projelere imza atacağız. Akdere Mahallesine yaptığımız çocuk yüzme havuzuda bu projelerin bir parçası idi. Zamanla diğer mahallelerimize bu tip sosyal alanlar inşa edeceğiz." dedi.

17:25, 16.08.2014