Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK 'ın Bayram Mesajı

Başkan IŞIK 'ın Bayram Mesajı

Mesajında birlik ve beraberliklerin pekiştiği bayram günlerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkanımız IŞIK “Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak edip yaşamanın huzuruyla mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklamalıyız.

Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz. Bu düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum” dedi.

Fahrettin IŞIK
Tomarza Belediye Başkanı