Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Fahrettin IŞIK'ın Yeni Yıl Mesajı

Fahrettin IŞIK'ın Yeni Yıl Mesajı

Tomarza Belediye Başkanımız Sayın Fahrettin IŞIKin Yeni Yıl Mesajı’dır.

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır.

Yeni yılın, başta ülkemize, tüm insanlığa, Tomarza halkına huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.

2011 Yılı içinde Milletimiz ve Tüm İnsanlık için başta barış ve kardeşliğin daha da yaygınlaştığı günler geçirmemiz geleceğe umutlu bakmamız noktasında önemlidir.

Tomarza Belediyesi olarak saygıdeğer Tomarza’lı hemşehrilerimiz ile ele ele ve gönül gönüle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle  Tüm Tomarza halkının,yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılda güzel yurdumuza ve hizmet etmekten kıvanç ve derin bir haz duyduğumuz Tomarza’nın güzide insanlarına, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim…

Fahrettin IŞIK
                                                                        Tomarza Belediye Başkanı