Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK ve Ekibinin Mahalle Ziyaretleri

Başkan IŞIK ve Ekibinin Mahalle Ziyaretleri

Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK;. Belediye Başkan Yardımcıları Nermin AKSOY KARADAVUT,Bilal OKUDUCU  ile birlikte ilçenin merkez ve yeni bağlanan mahallelerini birlikte ziyaret ediyorlar.

Mahallelerdeki Ziyaretleri sırasında gezerek halkın hal ve hatırını soran Başkan IŞIK, vatandaşların ramazanını kutladı ve mahalle sakinlerinin belediyeden ne tür bir beklenti içerisinde olduğunu sordu. Gittiği her mahallede engelli, genç yaşlı demeden karşılaştığı vatandaşlarla konuşup hal hatır soran Başkan IŞIK mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. “Seçim öncesinde söz verdiğimiz gibi sizlerle birlikteyim” diyen Başkan IŞIK; “Belediyecilik sadece yol yapmakla, asfalt ya da kaldırım yapmakla olmaz. Yeni Belediyecilik anlayışı tüm ilçeyi kapsayan din, dil, ırk, sınıf ayrımı yapmadan her kesimi kucaklayabilen bir anlayış olmalıdır. Seçim öncesinde hep sizlerle birlikte olacağımıza söz vermiştik. Ekibimle beraber şimdi buradayız, sizleri dinlemeye geldik. Bizden isteğiniz, talebiniz ve öneriniz varsa rahatlıkla söyleyebilirsiniz” diyerek her yerde herkesi  dinledi. Başkan IŞIK, gittiği yerlerde özellikle hanımların yoğun ilgisiyle karşılaştı  Bizlerin yalnız olmadığını hatırlattınız için sizden ve ekibinizden Allah Razı olsun” dediler.

17:07, 24.07.2014