Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Meclis Üyeleri ve Muhtarlar ile İftar

Meclis Üyeleri ve Muhtarlar ile İftar

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, Belediye Meclis Üyeleri ve Tomarza Muhtarlarıyla Ramazan Ayının Sevincini, Bir İftar Yemeğinde Paylaştı.

Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına iftar yemeği veren Başkan Fahrettin IŞIK, her fırsatta muhtarlar ile bir araya geldiklerini ancak bir iftar sofrasında buluşmanın kendisi için büyük önem taşıdığını söyledi. Ramazanın anlamı biraz da bu masalarda saklı olduğunu dile getiren Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, “Ramazan birlik ve beraberliğin, kardeşliğin muhabbetin kökleştiği, derinleştiği müstesna zamanlardandır. Bu müstesna zamanlarda da bizler çok değerli muhtarlarımızla her yıl böylesi güzel sofra etrafında, bir araya geliyoruz.  Ramazanın bu güzel ikliminden faydalanıyoruz.” ifadesini kulandı.

Bundan sonraki günlerimiz de çok iyi olacak diyen Tomarza Belediye Başkanı sözlerine şöyle devam etti, “Siz değerli muhtarlarımızla birlikte olduğumuz için, bu anlamlı Ramazan ayında aynı sofrayı paylaştığımız için teşekkür ediyorum. Cenabı Allah’ın sizleri bizleri sevdiklerimizle birlikte, güzel bir bayrama eriştirmesini de rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

00:09, 15.07.2014