Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK'ın Ramazan Ayı Mesajı

Başkan IŞIK'ın Ramazan Ayı Mesajı

Mesajında sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı IŞIK, "Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayı, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan ayını bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz. On bir ayın sultanı Ramazan ayının, İslam dünyasına, milletimize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Fahrettin IŞIK
Tomarza Belediye Başkanı