Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Milletvekili Karayel Kız Öğrenci Yurdu İnşaatını Gezdi

Milletvekili Karayel Kız Öğrenci Yurdu İnşaatını Gezdi

Yaklaşık iki ay önce Kayseri Valiliği ile protokolü imzalanan ve hayırsever İbrahim KAPTAN tarafından yaptırılacak olan 300 yataklı kız öğrenci yurdunun inşaatına başlandı.  Ziyaret maksadı ile ilçeye gelen Kayseri Milletvekili Yaşar KARAYEL devam eden yurt inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında yanında bulunan hayırsever İbrahim KAPTAN’ a yeniden teşekkür eden Karayel, diğer işadamları ve hayırsever vatandaşlara örnek olmasını temenni ederek çağrıda bulundu.

Konu hakkında görüşlerini belirten Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK şunları söyledi; “Kırsal kesimde kız eğitiminin zor olduğunu biliyoruz. Bu manada ilçemize yaptırılan bir kız öğrenci yurdunun kız öğrencilerinin eğitimi ve başarısı için faydalı olacağına inanıyorum. İlçemize böylesi güzel ve anlamlı bir yatırımı yapan hayırsever İbrahim KAPTAN’ a çok teşekkür ederim.  Bizde Tomarza Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla böyle yatırımları desteklemeye ve her türlü yardımı yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum.”

12:51, 26.10.2010