Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Anneler Günü

Anneler Günü

"Çocukların hayatla aralarındaki en güçlü bağ annelerdir"

Belediye başkanı Fahrettin ışık  Anneler Günü dolayısıyla Tahtakemer,üçkonak ve Tomarza merkezindeki engelli çocuklarımızın annelerini ziyaret etti. "Çocukların hayatla aralarındaki en güçlü bağ annelerdir. "Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak  en yüce duygudur. Karşılıksız ve şartsız sevgiye, fedakarlığa, insanı insan yapan tüm değerlere sahip annelik, en kutsal görevlerden biridir. Bizleri bugünlere getiren annelerimiz, en değerli hazinelerimizdir. Onlar için ne yapsak azdır, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Anne sevgisini alan bir çocuk tüm kötülüklerden uzak durarak çevresiyle barışık bir hayat sürer. Bu nedenle annelerimize eğitimden sağlığa her alanda ne kadar iyi imkanlar sağlarsak, o kadar güçlü nesiller yetiştirebiliriz.  .

Sayın IŞIK ziyaret ettiği evlerdeki annelere gül ve diğer hediyeleri takdim ederken engelli çocuklarımızı da unutmayarak,onlara da tablet hediye ederek sevindirdi. Engelli evlatlarımızdan bir tanesinin başbakan sevdalısı olduğunu öğrenen Başkan IŞIK,engelli evladımız Yener ŞAHİN’e  Başbakanımızın çerçeveli resmini hediye ederek  evladımızı sevindirdi.

Belediye başkanı Fahrettin ışık  "Annelerimiz  bu zorlu hayat sürecinde nasıl yanımızda durup bizi yalnız bırakmadılarsa, bizler de onların yanında olmalı, ömürlerinin sonuna kadar onları baş tacı etmeli, mutlu ve huzurlu kılmalı, evlat sevgisini en güzel şekilde onlara yaşatmalıyız. Annelerimize sevgimizi her fırsatta göstermeli, onlara karşı sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Onların ne kadar kıymetli olduklarını, kendilerine daima hissettirmeliyiz.

Bu özel gün dolayısıyla  baş tacımız annelerimizin Anneler Günü'nü tebrik ediyor, tüm annelerimize sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."

10:32, 16.05.2014