Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Belediye Spor : 2 - Sarıoğlanspor : 1

Tomarza Belediye Spor : 2 - Sarıoğlanspor : 1

Kayseri 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Tomarza Belediye Spor haftasonu karşılaştığı rakibini Mehmet GÜRKAN ve Selahattin DOĞAN'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Bu galibiyet ile gruptaki puanını 13 e çıkararak 2. sıraya yerleşti.

Tomarza Şehir Stadında oynanan mücadeleyi izlemeye gelenler arasında Kayseri Milletvekillerimizden Yaşar KARAYEL de vardı. Karayel maçı Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet BAL, Ak Partili yöneticiler ve belediye encümenleri ile birlikte tribünden izlediler. Karayel maç sonrası sahaya inerek futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti ve toplu fotoğraf çekimine katıldı.

Kayseri Milletvekillerimizden Yaşar Karayel maç sonrası şunları söyledi; " Bir Tomarzalı olarak heyecanla maçı izledim ve galip geldiğimize sevindim. Tomarzamızın yeni stadı çok güzel olmuş çok beğendim emeği geçenlere teşekkür ederim. Ancak böyle güzel bir stada bu tribün hiç yakışmıyor. Umarım Belediye Başkanımız bu konuyu bir an önce çözecektir." dedi.

Belediye Başkanımızın bugün itibari ile yaptığı açıklamada Tomarza Belediye Stadına yeni bir tribün inşası için proje hazırlamaya başlandığı ve en kısa zamanda stadın yeni tribüne kavuşacağı müjdesi verildi.

11:27, 26.10.2010