Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Akdere Mahallesi Kutlu Doğum Programı

Akdere Mahallesi Kutlu Doğum Programı

Akdere Mahallesinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Fahrettin Işık,  Tomarza Kaymakamı Yusuf Altun, İstanbul Akdere Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlhan Şen, İstanbul Akdere Dernek Başkanı Cuma Keloğlu, İstanbul Tomarzalılar Vakıf Başkan Yardımcısı Tamer Çalışkan davetliler ve köy halkı katıldı. Program öğle namazının sonra Tomarza İlçesine bağlı Akdere Mahallesinde gerçekleşti. Programa katılanlara etli pilav ikam edildi.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ardından günün anlam ve önemi belirten konuşmayı Kayseri Emekli İl Vaizi Mehmet Bektaş yaptı.

Akdere Köyü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen hadis okuma ve şiir okuma yarışmalarında dereceye girenlere plaket ve ödülleri protokol tarafından verildi.

Törenin sonunda doğru ise Kayseri Emekli İl vaizi Mehmet Bektaş 'ın önderliğinde yağmur duası edildi. Karşılıklı teşekkür konuşmalarının ardından tören son buldu.

11:06, 15.05.2014