Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Belediye Personeli Çanakkale'yi Gezdi

Tomarza Belediye Personeli Çanakkale'yi Gezdi

Tomarza Belediye Terminalinden hareket eden bir otobüs ile yaklaşık 40 kişi gezi kapsamında Çanakkale’ye gitti. Tomarza Belediyesi tarafından düzenlenen geziye Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK başta olmak üzere belediye personeli ve aileleri katıldı.

İlk olarak Gelibolu’ndaki şehitliği ziyaret ederek dualar eden kafile daha sonra tarihi mekânları gezdi.

Çalışanlarının moral ve motivasyonunu yükseltmek adına böyle bir gezi düzenlediklerini bildiren Başkan IŞIK ; “Yoğun iş temposu ile çalışan personelimize aileleri ile birlikte güzel bir hafta sonu geçirmeleri için bir gezi düzenledik. Gezi kapsamında tarihi mekânları gezerek tarihimizi yeniden yaşadık. İleriki zamanlarda bu tür etkinliklere devam edeceğiz”  dedi.

Geziye katılan Tomarza Belediye personeli ve aileleri ise memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanına teşekkür etti.

00:30, 21.10.2010