Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ÖZHASEKİ İlçemizi Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ÖZHASEKİ İlçemizi Ziyaret Etti

30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanan İlçeleri ziyaret eden Özhaseki, Tomarza Belediyesi’ni ziyaret etti.

Tomarza Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda Tomarza Belediyesi’nin sıkıntılarını dinledi. Toplantıda söz alan Özhaseki, Tomarza Merkez ve Dadaloğlu Mahallesine arıtma tesisi kuracaklarını, diğer mahallelere de doğal arıtma tesisi kurulacağını söyledi. Yer altı çalışmaları bittikten sonra caddelere sıcak asfalt, mahalle aralarına da kilitli parke yapılacağını söyleyen Özhaseki, İlçe pazarının da üstünün kapanacağını söyledi. Hayvan pazarı için İlçe Belediye yönetiminden gerekli projeyi hazırlayıp, projeyi Büyükşehir belediyesine göndermelerini istedi. Ayrıca Tomarza’da bir gençlik merkezininde yapılacağını bildirdi.

Ayrıca Özhaseki, Sizlerinde bildiği gibi artık seçim süreci bitmiş bulunmaktadır. Seçim zamanı gerek ilçe halkına gerekse diğer ilçelere ne vaatte bulunulduysa hepsini biran önce hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Beraber koordineli bir şekilde çalışıp alnımızın akı ile bize verilen süre içerisinde söz verdiğimiz tüm ileri tamamlamamız gerekmektedir dedi.

Toplantının ardından Abdi’nin Barajının orada bulunan parkı inceleyen Özhaseki, parkın içine Gençlik Merkezi yapılabileceği ve parkında yeşillendirilmesi için yetkililere talimat verdi.

Ziyaretin ardından Başkan Mehmet Özhaseki Tomarza ’dan ayrıldı.

11:20, 07.05.2014