Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kilitli Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Kilitli Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Tomarza Belediyesi’nin bu yıl itibari ile “Yolsuz Mahalle ve Sokak Kalmayacak” sloganı ile başlatmış oldukları kilitli parke yapımının büyük bir bölümünü tamamlarken geri kalan yerlerde ise çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

Çalışmalar kapsamında ilk olarak Yeni Mahalle bütün sokakları kilitli parke yapılırken, Kurtuluş Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Y.Selim Mahallelerinin büyük bölümünün yapımı tamamlandı. Ayrıca TOKİ evlerinin yapılması ile birlikte ana yol üzerinde ihtiyaç haline gelen kaldırımın yapımı ise hızla devam etmektedir.

Yapmış oldukları kilitli parke çalışmalarının vatandaşlar tarafından takdir edildiğini kaydeden Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ; “Kilitli parke çalışmalarına çok önem veriyor ve titizlikle çalışmalarımıza devam ediyoruz.  En kısa zamanda vatandaşlarımızı çamurlu yollardan kurtarma gayreti içindeyiz. Bu yıl öncelikli olarak çok kullanılan ve bozuk olan yolları yapmaya çalıştık bütün mahalle ve sokaklarımızın yapılması biraz zaman alacaktır. Bunun için vatandaşlarımızdan biraz sabretmelerini rica ediyorum. “ dedi.

Daha Fazla Fotoğraf için Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız...

00:51, 21.10.2010