Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Engelli 3 Gencimize Asansör

Engelli 3 Gencimize Asansör

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nermin KARADAVUT ileTahtakemer Mahallesini ziyaret etti. Tahtakemer mahallesinde yaşayan ve ikisi kız 3 çocuk sahibi olan ERDEM ailesine misafir olan Başkan IŞIK, ailenin sıkıntılarını dinledi. Evde özverili, tatlı, sabırlı bir Osmanlı anası vardı ve sıkıntıları çoktu. Kas rahatsızlığı olan engelli olan biri erkek ikisi kız 3 çocuğu evlerinin ikinci katta olmasından dolayı merdiven inip çıkamadıkları için dışarıya çıkamıyorlardı. Evin çevresinde incelemelerde bulunan Başkan IŞIK bu 3 gencimizin rahatlıkla dışarı çıkmarını sağlayacak bir asansör yapılması gerektiğine karar vererek asansör yapılması talimatını verdi.

Ziyaretten ve verilen sözden çok memnun kalan ve duygulanan 3 engelli gencimizin annesi "Başbakanımıza ve devletimizden minnettarım. Hiç bir gelirim yok bu yavrular için verilen paralarla ayaktayız. Yaşlıya, garibana, engellilere sahip çıkmasaydı halimiz nice olurdu." diyerek öyle güzel bir söz söylediği  gözlerimiz doldu. "Başbakanım ömrümü istese ömrüm feda olsun" dedi.

01:14, 29.04.2014