Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin 1443. doğum yıl dönümü nedeniyle Tomarza İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası Proğramı, Tomarza kapalı spor salonunda kutlandı.

Proğrama Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kara, İlçe Mal Müdürü Mustafa Yıldız, kurum amirleri ve çok sayıda Tomarza’lı vatandaş katıldı.

Halkın büyük ilgi gösterdiği proğramda, ilk olarak Kayseri İl Müftü Yardımcısı Mustafa Açıkalın “Dinde Samimiyet” konulu bir konuşma yaptı. Daha sonra Tomarza İçe Müftülüğünde görev yapan imamlar tarafından Kur-an’ı Kerim ve ilahiler okunurken Tomarza Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şerife Çiçek “Sevgiliye Özlem” isimli mektubunu okudu.

Yapılan duaların ve okunan Kur-an’ı Kerim’in ardından proğram sona erdi.

00:38, 29.04.2014