Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yaşar KARAYEL ve Ahmet ÖKSÜZKAYA'dan Teşekkür Ziyareti

Yaşar KARAYEL ve Ahmet ÖKSÜZKAYA'dan Teşekkür Ziyareti

Kayseri Milletvekillerimizden Yaşar KARAYEL ve Ahmet ÖKSÜZKAYA'yı Tomarza girişinde Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK ve Ak Parti yöndeticileri karşıladı. Milletvekillerimiz kendilerini karşılamaya gelenler ile tek tek tokalaştıktan sonra hep beraber köy gezilerine başladı. Sırasıyla Şıhbarak, Kale, Tahtakemer, Bektaş, Söğütlü ve son olarak Alakuşak Köyü ziyaret edildi.

Ziyaretler esnasında halkın yoğun ilgi ile karşılaşan Milletvekillerimiz gittikleri her köyde kısa süreli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarımız ile sohbet ettiler ve referandum seçimlerinde vermiş oldukları "Evet" kararı için teşekkür etti.

Milletvekillerimiz referandum sonuçları için şunları söyledi;

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, parti olarak iktidarın gerçek sahibi olan halkın yanında olmayı sürdürdüğü sürece iktidardan düşürülemeyeceklerini ifade etti. Karayel, “Gururlanmaz, kibirlenmez ve bu gayretle çalışmaya devam edersek, daha bir çok engelleri aşarız, bu gayretle çalışmaya şimdiden başladık."

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, referandumda çok büyük bir olaya imza atıldığını belirterek, muhalefetin birleşmesine rağmen halkın çoğunluğunun evet oyu verdiğine dikkat çekti. Öksüzkaya, bu başarıda yer alan herkese teşekkür etti.

Son olarak Tomarza Belediye Başkanlığı'nın yapmış olduğu çalışmaları inceleyen Milletvekillerimiz devam eden çalışmalar hakkında Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK'tan bilgi aldı. Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK'a ve Tomarza Ak Parti İlçe Teşkilatı'na özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Milletvekillerimiz akşam saatlerinde ilçemizden ayrıldılar.

16:18, 28.09.2010