Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Toki İçin Yeni Giriş Yolu Yapıldı

Toki İçin Yeni Giriş Yolu Yapıldı

Tomarza TOKİ evlerinin giriş yolunda yaşanan sıkıntılar ve halkın istekleri doğrultusunda Tomarza Belediyesi tarafından TOKİ'ye giden yeni bir giriş yolu açıldı.

TOKİ'de evi bulunan vatandaşların çoğunun taşınması ile birlikte özellikle araçları olan vatandaşlarımızın TOKİ giriş yolunun karayolunun kör bir noktasında olmasından dolayı sıkıntı yaşamaktaydılar. Yaşanılan bu sıkıntıların dile getirilmesi ile birlikte Belediye Başkanlığımız tarafından gerekli incelemer yapıldı ve Maliye Evleri'nin yanından TOKİ evlerinin arka kısmına giden yeni bir asfalt yol yapıldı.

Yapılan bu yeni yol ile birlikte araçların TOKİ evlerine daha güvenli giriş çıkışı sağlanmış oldu. Yaya giden vatandaşlarımız içinse daha kısa ve güvenli bir yol oldu.

Yapılan yeni yol hakkında Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK şunları söyledi "İlçemize yeni yapılan TOKİ evlerinin yeni yapılmış olduğundan bir takım eksikleri ve vatandaşlarımızın istekleri bulunmakta bunların en önemlisi ve acil olanı TOKİ giriş yolu olduğunu biliyorduk ve bu doğrultuda kısa bir zaman içinde yeni giriş yolunu hizmete sunduk. Ayrıca yaya olarak gidiş gelişler için kaldırım çalışmamız tüm hızı ile devam etmektedir. İnşallah kaldırım çalışmalarımızıda bu sene içinde tamamlayıp vatandaşlarımızın yol sıkıntısını gidermiş olacağız"

15:21, 28.09.2010