Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK'ın Bayram Mesajı

Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK'ın Bayram Mesajı

Başkan Fahrettin IŞIK, kutlama mesajında, ''Toplumumuzda ve kültürümüzde büyük bir önemi olan Ramazan Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramının, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Tomarzalı hemşehrilerimiz olmak üzere, Türkiye'nin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en samimi duygularla kutluyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

01:03, 08.09.2010