Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Terminali Yenilendi

Tomarza Terminali Yenilendi

Tomarza Belediyesi İlçe Teminal binasının dış cephesi Tomarza Taşı ile kaplanarak hem daha sağlam ve sağlıklı, hemde daha güzel bir görüntüye kavuşturuldu. Bu konu hakkında Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK şunları söyledi; "Daha öncesinde İlçe Terminal binasının eskiyen boya ve sıvaların yer yer dökülmesi ve bunların her sene yeniden tadilat görüp yeniden boyanması Belediyemize çok maliyetli oluyordu. Tadilat yapılmayıp boyatılmadığı zaman ise Tomarza'ya ziyarete gelenlerin belkide ilk gördüğü yapı olarak Terminal binamız göze çarpıyordu ve hiçte hoş olmuyordu. Bunun için Terminal binasının dış cephesi Tomarza Taşı ile kaplama yapılarak hem göze hitap etmesini, hem de çok daha uzun yıllar dayanması hedefleniyor.  Ayrıca Tomarza Taşımızın tanıtımı açısından da faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

14:51, 01.09.2010