Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

Hükümet Konağı içerisindeki tören alanındaki Atatürk büstüne çelenk sunma ile başlayan törene Tomarza Kaymakamı Eşref YONSUZ, Kayseri Milletvekillerinden Şevki KULKULOĞLU, Garnizon Komutanı Per. Kd. Bşçvç. Savaş KARATAŞLI, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, Cumhuriyet Savcısı Özden KOÇAK başta olmak üzere siyasi parti başkanları ve encümen üyeleri, diğer kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk büstüne çelenk sunumunun ardında söz alan Garnizon Komutanı Per. Kd. Bşçvş. Savaş KARATAŞLI günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Tören sonunda İlçe Jandarma Komutanlığına gidilerek şehit aileleri ile sohbet edildi. Daha sonra Garnizon Komutanı Per. Kd. Bşçvş. Savaş KARATAŞLI'nın tebrikleri kabul etmesiyle tören son buldu.

11:09, 03.09.2010