Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Tomarza Belediye Meclisi, 30 Mart Yerel Seçimler öncesi son oturumunu gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK 'ın başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, son gündem maddelerini görüşerek karara bağladı.

Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK son meclis toplantısı öncesi meclis üyelerine bir veda yemeği verdi. Başkan IŞIK, mart ayı olağan meclis toplantısı son oturumunda, bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı partili partisiz tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

IŞIK, “Bugüne kadar tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla Tomarza ’nın faydasına olacak kararlara oy birliğiyle imza attık. Kalp kırmadan, demokratik bir anlayış çerçevesinde Tomarza için hayırlı işler yaptığımıza inanıyorum. Bu vesile ile partili partisiz tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

21:30, 04.03.2014