Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yılın Babasına Çiçek Verildi

Yılın Babasına Çiçek Verildi

Babalar Günü dolayısı ile Şehit babası Nizamettin TAŞDEMİR Tomarza Belediyesi tarafından yılın babası seçilerek babalar günü kutlandı.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK başta olmak üzere belediye encümen üyelerinden Osman DURMİŞ, Recep HAYTA ve Belediye personellerinden Cemalettin YILMAZ, Nermin AKSOY'un katılımıyla gerçekleşen ziyarette şehit babası Nizamettin TAŞDEMİR'in eli öpülerek babalar günü kutlandı. Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK "Vatan uğruna şehit olmuş bir evladın babası olarak ne kadar övünseniz azdır. Bu babalar gününde unutulmaması gereken biri olduğunuzun bilincideyiz ve bu nedenle sizi Yılın Babası seçmiş bulunmaktayız. Gönül isterdiki şuan bizim yerimizde sizin elinizi öpen kişi oğlunuz olsaydı ama ne yazıkki takdir-i ilahi diyelim. Onun yokluğunu dolduramayız belki ama bu babalar gününde az da olsa evladınızın yokluğunu hissettirmemek için buradayız." diye konuştu. Duygu dolu anların yaşandığı sıcak ziyarette şehit babası Nizamettin TAŞDEMİR başkan Fahrettin IŞIK'a her fırsatta yanlarında oldukları için kendilerine çok teşekkür etti. Başkan ve beraberindekiler şehit ailesine hediyelerini takdim ederek evden ayrıldı.

23:22, 29.07.2010