Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Toplu Sünnet Şöleni

Toplu Sünnet Şöleni

Tomarza Belediyesi ile Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirin toplu sünnet şöleninde 300 çocuk sünnet ettirildi.

Tomarza Halı Sahasında gerçekleşen sünnet şölenine Kayseri Milletvekillerinden Sadık YAKUT, Yaşar KARAYEL, Ahmet ÖKSÜZKAYA, Tomarza Kaymakamı Recep ÖZTÜRK, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ramazan SARI, Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı Yöneticileri, Sünnet şölenine katkıda bulunan hayırsever işadamlarından bazıları, Sünnet edilecek çocukların aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Erkekliğe ilk adımı atan çocuklara moral vermek amacı ile sünnet giysisi ve ayakkabı hediye edildi. Verilen yemeğin ardından Kuran-ı Kerim okutuldu. Daha sonra Mehter Takımının gösterisi ile çocuklar gönüllerince eğlendi.
Sünnet Şöleninde söz alan Kayseri Milletvekillerimiz "Sünnet Şölenine katkıda bulunan Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK'a, Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkan ve yöneticilerine, katkıda bulunan tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek bu tip organizasyonların gelenek haline gelmesini temmenni ettiler. "

Şölen sonrasında Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK katkılarından dolayı Kayseri Milletvekillerimize ve Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanına katkılarından dolayı teşekkür ederek birer plaket verdi. Aynı şekilde Tomarzalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK'a ve Tomarza Kaymakamımız Recep ÖZTÜRK'e teşekkür plaketi verildi.

Toplu fotoğraf çekimlerinden sonra sünnet şöleni sona erdi.

23:17, 29.07.2010