Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ÖZHASEKİ Tomarza 'da

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ÖZHASEKİ Tomarza 'da

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe ziyaretlerini Tomarza ile sürdürdü. Özhaseki’yi Tomarza halkı büyük ilgiyle karşıladı.

Özhaseki’yi  Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Davut Şahin, Ak Parti’li yöneticiler  ve vatandaşlar karşıladı.

Özhaseki’ye,  AK Parti İl Başkanı Ömer Degiz ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri eşlik etti. Özhaseki, ilk olarak ilçede kurulan pazar yerini ziyaret etti. Pazar yerinde esnaf ve vatandaşları dinleyen  Özhaseki, seçim sonrası pazar yerinin üzerinin kapatılacağının sözünü verdi. Özhaseki, esnaf ve vatandaşları ziyaretinin ardından Tomarza kapalı spor Salonuna geçti. Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Davut Şahin yaptı. Şahin’in konuşmasının ardından kürsüye Tomarza Belediye Başkanı ve aynı zamanda 30 Mart seçimlerinde AK Parti’nin Tomarza Belediye başkan adayı olan Fahrettin Işık çıktı. Işık, Tomarza’nın Büyükşehir’e bağlanmasıyla daha büyük hizmetler alacağına inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından kürsüye Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki çıktı. Öncelikle Kayseri’de yapılan hizmetlerden bahsetti. Kayseri’ye yapılan hizmetlerin ardından Tomarza ile ilgili projelerini anlattı. Özhaseki  Tomarza hakkında şunları söyledi.  “Tomarza’da ilk işin su, kanal ve yol olduğunu biliyoruz. Bunlar ciddi eksiklikler. Bu ve buna benzer sıkıntıları gidereceğiz.  İlçelerde su ücreti artmayacak. Tüm köylerde ise su parası 70-80 kuruş bazı köylerde 1 liradan fazla iken 22 kuruşa düşecek. Köylerin sudan dolayı olan elektrik borçlarını da KASKİ üstlenecek. Su ve kanal işi bittikten sonra yola geçeceğiz. Modern yolların ardından gençlik merkezlerinin de içinde olduğu sosyal ve kültürel tesis olacak. Bu tesiste istenilen kurslar açıla bilecek.Kabak çekirdeği borsasının kurulması için çalışacağız. Modern bir hayvan pazarı kurulacak. Elmalı Barajı ve Bağlar Mevkii’nde mesire alanları yapacağız. Mezarlıkta taziye evi gibi bazı düzenlemeler yapılacak. Ulaşımda da hemen bir iyileştirme yapacağız.” dedi.

Özhaseki, konuşmasının  ardından Tomarza’nın belde ve köylerini ziyaret etti.

Kaynak : www.tomarzahaber.net

22:11, 29.01.2014